Ontmoet in drie ontbijtsessies mede directeuren en praat over thema’s van nu en morgen die uw slagkracht vergroten.

Het Genootschap voor Strategie en Visie in de Bouw (GSVB) organiseert drie maal per jaar ontbijtsessies met interessante en actuele thema’s en vooraanstaande sprekers. Uniek aan het GSVB is, dat de bijeenkomsten exclusief toegankelijk zijn voor directieleden van toonaangevende partijen uit de gehele bouwkolom. Wij organiseren een serieus debat. Dat alles vroeg op de dag op een centrale plek in Nederland, vanaf 07.00 uur, zodat u om 10.00 uur weer op weg kunt om de verworven inzichten direct diezelfde dag nog op te pakken. Met een lach op uw gezicht en veel kennis(sen) rijker.

Filosofie
De hele bedrijfskolom in de bouw- en vastgoedwereld is bezig te kantelen. Een dergelijke kanteling heeft enorme gevolgen en zorgt ervoor dat organisaties belangrijke strategische keuzes moeten maken. Belangrijk daarvoor is goed inzicht te hebben in welke kant de markt op beweegt en hoe u daar met uw organisatie succesvol op in kunt spelen. Het GSVB organiseert bijeenkomsten waarbij u niet alleen inzicht in de ontwikkelingen krijgt, maar ook wat deze betekenen voor uw organisatie en voor de organisatie van uw klanten.

Betrokkenen
Alle toonaangevende partijen in de complete bedrijfskolom, van opdrachtgevers, overheden, financiers, beleggers, beheerders, woningcorporaties en projectontwikkelaars tot aannemers, bouwers, architecten, ingenieursbureaus, installateurs, groothandels en toeleveranciers.

Realisatie
De Stichting GSVB bereikt zijn doelstelling door middel van discussies, informatie-uitwisseling en publicaties.